Împreună cu Raiffeisen Bank România și clienții utilizatori ai aplicației Smart Market pentru înființarea unei păduri în Putineiu, Jud. Giurgiu

În vara lui 2023, Raiffeisen Bank România s-a alăturat programului de împădurire al Pădurii Copiilor într-un fel aparte.

Începând din luna august, aplicația de loializare Smart Market a băncii include o nouă secțiune, intitulată „Grijă pentru Mediu”, prin intermediul căreia Raiffeisen Bank demarează noi campanii de sustenabilitate. Astfel, clienții pot beneficia de oferte la produse și servicii care să-i ajute să-și gestioneze amprenta de carbon, precum soluții de mobilitate urbană sau produse bancare de finanțare sustenabilă. 

Tot în noua secțiune din cadrul aplicației Smart Market, utilizatorii își pot converti punctele de loialitate deținute în puieți plantați de Pădurea Copiilor. La finalul campaniei, Raiffeisen Bank România va dubla numărul de copăcei donați de utilizatori, urmând ca aceștia să-și găsească locul și rostul în comuna Putineiu din județul Giurgiu.

Startul proiectului de plantare din Putineiu l-am dat în ultima săptămână din noiembrie împreună cu angajați Raiffeisen Bank România. Urmăriți evoluția proiectului în secțiunea Jurnal de pe website și pe pagina noastră de Fb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *